Недвижимость города-курорта Миргород Сб, 04/Тра/2024, 00.53.48
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Недвижимость Украины [82]
Все что касается недвижимости Украины:законы,статьи,цены.
Курорт Миргород [7]

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 0

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


17.08.16
А ви змогли б? Шість відмінних ознак підприємця
Перш ніж почати свою справу, спробуйте розібратися в собі.
Готовність до ризику.

Мова не про вміння програти всі накопичення в казино або захопленні роуп-джампінгом. Майбутній власник свого бізнесу не боїться звільнитися зі стабільної роботи або кинути престижний ВУЗ, якщо розуміє, що це оточення заважає відбутися його планам. Білл Гейтс був відрахований з другого курсу Гарварду - занадто захоплювався програмуванням. Втім, через 34 роки alma mater все ж вручила йому диплом. До того часу підприємець вже багато років очолював список Forbes. Не менш ризикованими були і вчинки Стіва Джобса, який не тільки закинув навчання, але й посварився з акціонерами і пішов з Apple.
Винахідливість.

Або, як модно тепер говорити, «креативність». Потенційно успішний продукт - це необов'язково революційний винахід. Найчастіше це ефективне рішення проблеми, яка стоїть перед великою кількістю людей. Уміння побачити таку проблему і дати їй просте рішення - це і є та «креативність», яка створює успіх бізнесмена. До Facebook було кілька соціальних мереж, кожна з яких створювалася для того, щоб полегшити спілкування. Але тільки Цукерберг побачив, що соціальна мережа може легко задовольнити потребу кожної людини в зворотному зв'язку. Федір Тютчев писав: «Нам не дано предугадать, как слово наше отзовется». Тепер це легко дізнатися - досить подивитися, скільки лайків і «розшарювання» у вашого повідомлення і які коментарі вам написали.
Комунікабельність.

Один з найвідоміших коучів з лідерства Томас Леонард говорив, що 50% нашого успіху залежить від оточення або від людей, з якими ми спілкуємося. Хороший підприємець відмінно це розуміє. Він вміє захоплювати людей своїми ідеями, вибудовувати відносини з партнерами та інвесторами. З часом його соціальний капітал стає фінансовим.
Уміння програвати.

Начебто банальна фраза: «Без поразок немає перемог». Але досвід провалу іноді цінніший постійних успіхів. Це в Україні людина, проваливши проект, ризикує отримати тавро «невдахи». У багатьох бізнес-школах і інкубаторах цінують якраз тих, хто має досвід помилок і кому не потрібно детально пояснювати, чого робити не треба.
Уміння делегувати.

Основне завдання підприємця - побудова бізнесу. Тут потрібно вміти відрізнити головні завдання від другорядних і делегувати все, що відволікає від головної мети, на якій підприємець і повинен сконцентруватися. Цією якістю відмінно володіють Білл Гейтс і Рід Хоффман.
Здоровий скептицизм.

Новий винахід або нова послуга, якими б чудовими вони не здавалися, не мають ніякого сенсу, якщо не будуть приносити гроші. Хороший бізнесмен завжди прагне побачити, чи є реальна модель монетизації тієї чи іншої ідеї. Ось відмінний приклад підприємницького скептицизму, який призводить бізнес-ангел Аркадій Морейніс: «Один знайомий інвестор задає починаючим підприємцям, які просять у нього інвестицій, лише три запитання: «Де тут гроші? Навіщо тут я? Навіщо тут ти?».

Джерело Forbes, Денис Довгополий
Категорія: Недвижимость Украины | Переглядів: 1026 | Додав: mirgorod | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz