Недвижимость города-курорта Миргород Пт, 03/Тра/2024, 18.57.53
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Категорії розділу
Недвижимость Украины [82]
Все что касается недвижимости Украины:законы,статьи,цены.
Курорт Миргород [7]

Міні-чат
200

Наше опитування
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 0

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


06.23.05
Орендовані квартири можна викуповувати
Орендовані квартири можна викуповувати 

Орендовані квартири можна викуповувати. Для цього слід домовитися із господарем і звернутися до нотаріуса. Щоб угоду посвідчив. Щоправда, ріелтери кажуть: подібні випадки для України - винятки. Адже є багато ризиків.
Орендуєте квартиру? Вона може стати вашою. Слід укласти із нинішнім власником спеціальну письмову угоду, завірену нотаріусом. Господар визначає вартість житла і розбиває її на місячні платежі. Гроші потрібно віддавати вчасно. Два - або тримісячна затримка - і вам вкажуть на двері.

Любомир Дроздовський, юрист : " Він зобов’язаний вчасно сплачувати орендну плату, він зобов’язаний утримувати це майно чи житло у належному стані. Він повинен проводити там поточні ремонти, якщо це передбачено договором оренди. Надавати орендодавцю можливість доступу до приміщення, цільового використання цього приміщення".

Ріелтери кажуть: оренда із правом викупу для України - це екзотика. Бо власнику не вигідно продавати квартиру у розстрочку. Оскільки ціни на житло постійно змінюються. І аби взяти більше - доведеться переукладати угоду. Звісно, якщо можливі коливання вартості не прописати одразу. Крім того, у орендаря можуть закінчитися кошти. І господар залишиться ні з чим.

Віктор Несін, голова правління союзу консультантів із нерухомості : " Проверить платёжеспособность покупателя - практически невозможно. Если мы говорим о физических лицах, нет возможности проверить счета банковские, опять же. сегодня может быть счёт, через месяц - его могут не быть. Он может быть аннулирован. У нас когда банки выдают ипотечные кредиты - они сами на 100% не могут проверить платёжеспособность клиента".

А ще - подібні угоди як магнітом притягують шахраїв. Якщо документ сторони скасовують - господар повинен виплатити особі, яка винаймаєте оселю, усі кошти, які той вже заплатив. Звісно за рішенням суду. Тож орендарі зацікавлені у тому, щоб із ними розірвали договір. Так і гроші назад отримають і поживуть в квартирі фактично безкоштовно.



Подробнее: http://agent.ua/review/news/26944.html#ixzz2KkIyof99
АГЕНТ.ua
Категорія: Недвижимость Украины | Переглядів: 671 | Додав: mirgorod | Рейтинг: 0.0/0
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Архів записів

Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz